SAYANG

"Sesungguhnya apabila aku menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu, bukan juga yang paling soleh @ solehah dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna nescaya tidak ada pendakwah, maka akan sedikitlah orang yang memberi peringatan".
~Hassan Al-Basri~

"Mengunakan Internet untuk menyampaikan maklumat Islam, menyampaikan shara' Islam dan memperlihatkan Islam merupakan satu jihad utama".

~Petikan drp Kitab Fikhul Jihad Karangan Prof Dr. Sheikh Yusuf Al-Qardhawi~

"Sesungguhnya saya tidak layak untuk berkata-kata..disini hanya perkongsian ilmu, setiap kebaikan datangnya daripada Allah & setiap kelemahan dtgnya dlm diri saya sendiri. Andai ada salah silap mohon ditegur sesungguhnya saya manusia biasa yg mempunyai bnyak kelemahan".
~Arnida Ariffin~

•*´¨`*••*´¨`*•MARI KITA BERZIKIR•*´¨`*••*´¨`*•

Photobucket

SPECIAL FOR YOU

Sahabat

BarakAllahulana

Kekuatan Arni

Wednesday, 14 November 2012

Sahabatku

~Sahabat2 Cik Arnida~

Alhamdulillah saya & sahabat2 sudah selesai menjalani latihan praktikal...senyuman kami selepas anta report kt lecturer msing2...kwn2 lain smua xdatang ag tp kami berempat tetap bersatu dalam sepakat...Allah ketemukan kita semula...sepanjang tiga tahun kami bersama, suka duka sama2,thanks a lot 4 my beloved bestfriend...korang bnyak bantu nida... hobi nida kan suka nangis, nida xtau nk balas camne jasa baik korang terutamanya waktu nida susah...waktu nida nangis lost my beloved father u all ada bersama nida bagi semangat...Hanya Allah yang mampu membalas jasa baik korang... kak niza, ai & mira...nida sayang kamu smua. Nida bnyak sgt merajuk dulu kan...suka nangis..teruknyer perangai nida,hehehehe..(sambil tersenyum)... Mira awak slalu ajak sy p dgr ceramah ke meeting ke ape ke...if i say "no" awk xkan ajak ag kan sb awk tau keputusan sy...dah berakhir zaman degil2 tu awak...awak slalu buatkan sy sarapan pagi...pas sy siap mandi @ bangun tido mesti sarapan ada atas meja sy..awak terlalu baik...bnyak sgt kenangan.."sweet memories in my heart n ur heart right??" lepas nie dah xda saat manis camtu kan wak....anyway...our friendship can't end here (sory..my broken english..hehehe)....awak don't forget bout our pasword utk masuk dlm bilik...thanks my name still ada kt pintu bilik awk...
InsyaAllah ada jodoh kita jmpe lg...sekrang nie dah start kumpulkan kad kawin member2...yg sy punyer coming soon...mohon doa dari kalian moga diberkati Allah.

0 comments: